Nieuw huis gekocht? Of recent je huis verbouwd? Dan ben je vast en zeker ook bezig met je interieur en de styling daar van. Andere meubels, een mooi kleurtje op de muur, leuke kussentjes op het nieuwe bankstel, er zijn allerlei manieren om je interieur te (re)stylen. En wat dacht je van een nieuw tafelzeil? Met een tafelzeil op je tafel heb je in één klap een onwijs leuke en aanwezige tafelaccessoire in huis gehaald. Je creëert er direct een sfeervolle en gezellige look mee, en dat is precies wat je wilt aan tafel!

Tafelzeil trends

Er zijn een aantal tafelzeilen die aan de woontrends van tegenwoordig voldoen. Denk bijvoorbeeld aan zwart tafelzeil. Tegenwoordig is het hotel-chique een echte woontrend. Daar horen vaak matzwarte accessoires bij. Denk aan kranen, handgrepen, aanrechtbladen, keukenkastjes, salontafels, vensterbanken, kozijnen, alles kun je mat zwart maken of verkrijgen. Zo ook tafelzeil! Bij www.hiptafelzeil.nl vind je tafelzeil wat voldoet aan deze trend!

Botanisch tafelzeil

Ook botanisch tafelzeil is een echte trend in de tafelzeilen wereld. Bij de grote tafelzeilen aanbieder www.hiptafelzeil.nl vind je dan ook tientallen botanische prints. Bij botanische prints moet je denken aan tropische palmbladeren, jungle prints, bamboe takken, de populaire katoenplant en tropische bloemen. Je waant je in een heerlijke botanische sfeer met zo’n prachtige bladeren print op je tafel!

Stippen en ruitjes tafelzeil

Printjes die vandaag de dag nog altijd erg populair zijn, zijn natuurlijk de stippen, ruitjes en strepen prints. Tientallen jaren geleden waren deze prints ook al erg populair, toen was er echter ook niet veel meer keuze. Misschien doet de rode ruitjes print je wel denken aan vroeger. Tegenwoordig zijn de ruitjesprints, maar ook de stippen en de strepen prints, nog altijd erg populair op tafel. Je vindt ze nu in diverse kleuren en variaties in de webshop van Hiptafelzeil.