Top 10 multimeters op volgorde

  1. Handgereedschap
  2. multimeter

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

De top 10 multimeters van 2024 is samengesteld voor iedereen die op zoek is naar het perfecte multimeter. Omdat ieders behoeften verschillen, is het vergelijken van multimeters een cruciale stap.

Daarom hebben we deze lijst samengesteld: om het proces te vereenvoudigen voor degenen die op zoek zijn naar de ideale multimeter, zonder eindeloos te hoeven zoeken.

Beste multimeter volgens experts

Wij werken samen met verschillende experts om de multimeters vergelijken makkelijker te maken. Voor ons is het namelijk belangrijk dat we alleen de beste multimeters weten aan te prijzen. De top 10 multimeters is dan ook hierop ingerichten. 

De best geteste multimeters zijn uit een multimeter test gekomen. Deze test voeren wij uit samen met onze experts, zodat we zeker weten dat het goede multimeters zijn. Dit is voor ons namelijk wel erg belangrijk. 

Scroll naar beneden voor de beste multimeter

De beste multimeters vind je eenvoudig hieronder. In de top 10 multimeters vind je alle multimeters die wij getest hebben en ook daadwerkelijk aan onze eisen voldoen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alleen de beste multimeters op onze website staan. 

Alle multimeters hebben goede eigenschappen, waardoor het vrij lastig was om alle multimeters goed te vergelijken. Daarom hebben we dit samen gedaan met verschillende experts. De beste multimeters kan dus zeker per persoon en situatie verschillen. Daarom is het belangrijk om te kijken welke opties je allemaal hebt als j een multimeter wilt kopen.

Inhoudsopgave

JACKMEND Digitale Multimeter Slimme Spanningsmeter met LED zaklamp AC DC Voltage Meter Voltmeter Multi Volt Meter.

5/5

De JACKMEND Digitale Multimeter is een slimme spanningsmeter met LED zaklamp die AC/DC voltage meten kan. Met deze multifunctionele spanningsmeter kun je eenvoudig de elektrische stroomsterkte, spanning en weerstand achterhalen. Dankzij de veiligheidsniveau categorie III 600V en display count 1999 worden alle elektra klusjes veilig en betrouwbaar uitgevoerd. Bovendien is deze spanningsmeter ideaal voor projecten binnen- en buitenshuis. De ingebouwde LED zaklamp biedt extra licht als je in donkere ruimtes werkt. Geniet van ultieme kwaliteit en veiligheid met de JACKMEND Digitale Multimeter. Bestel vandaag nog en krijg de batterijen er gratis bij.

Ortho® Multimeter Voltage meter Contactloze spanningsdetectie Incl. hardcase opbergtas.

5/5

De Ortho® multimeter is een gebruiksvriendelijk instrument voor het meten van spanning, stroom en weerstand. Het beschikt over een heldere LCD-display waarop de gemeten waardes goed leesbaar zijn. De multimeter is voorzien van een contactloze spanningsdetectie, waardoor je zonder zorgen metingen kunt uitvoeren. Met de meegeleverde hardcase opbergtas kan je je multimeter eenvoudig en veilig meenemen. De Ortho® multimeter is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig instrument. Het is voorzien van een stof- en waterbestendige behuizing, waardoor het bestand is tegen de natuurelementen. Daarnaast is het instrument voorzien van een automatische uitschakeling, waardoor je batterijen niet verspilt. De Ortho® multimeter is daarom een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk instrument dat gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is.

Strex Digitale Multimeter AC DC Incl. 9V Duracell Batterij, Klemtangen Opberghoes Multi Meter.

5/5

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare multimeter? De Strex digitale multimeter is precies wat u nodig heeft. Deze universele meter is geschikt voor het meten van verschillende grootheden en voor het testen van verbindingen. Met deze multimeter kunt u bijvoorbeeld voltagemetingen (V), amperemetingen (A), een diode test, een continuïteitstest of een transistormeting (Ω) uitvoeren. Door de compacte afmetingen kunt u de multimeter gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Bovendien is het verlichte display ideaal om de meetwaardes snel en gemakkelijk af te lezen. Om ervoor te zorgen dat u altijd met uw multimeter aan de slag kunt, wordt deze geleverd met een 9V Duracell batterij en klemtangen. De Strex digitale multimeter AC DC wordt geleverd met een opberghoes, zodat u uw multimeter kunt opbergen en beschermen tegen stof en vuil. Dankzij deze multimeter heeft u altijd een betrouwbare en professionele oplossing bij de hand.

ALDORR Tools Digitale Multimeter AC DC Incl Klemtangen Opberghoes 3x AAA batterijen Contactloze Spanningdetectie.

5/5

De Digitale Multimeter van Aldorr is een uiterst betrouwbaar en precies meetinstrument, ontworpen voor gebruik in elektrische installaties. Het compacte en lichte ontwerp maakt het makkelijk om overal mee naar toe te nemen en te gebruiken. Het heldere LCD display maakt het lezen van gegevens eenvoudig en het apparaat is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. De Digitale Multimeter heeft een omvangrijke functie-uitrusting met onder andere meting van voltage, stroomsterkte, weerstand en continuïteit. Het apparaat is ook uitgerust met klemtangen en een opberghoes, waardoor het gemakkelijk is om het apparaat te vervoeren en op te bergen. De multimeter is voorzien van 3 AAA-batterijen en heeft een veiligheidsniveau van categorie III 600V. Daarnaast is het voorzien van een contactloze spanningdetectie, waardoor het mogelijk is om gevaarlijke spanningen te detecteren en te vermijden. Kortom, de Digitale Multimeter van Aldorr is een uitstekend hulpmiddel voor professionele technici en doe-het-zelvers. Met de vele functies en de hoge betrouwbaarheid is deze multimeter een must-have voor iedereen die werkzaam is in elektrische installaties.

Benson Digitale Multimeter AC DC Voltage Meter Voltmeter Schokbestendig

5/5

NO DESCRIPTION

Digitale Multimeter DT-830B Multimeter Spanningsmeter Stroommeting Diodetest Weerstandsmeting Transistormeting hFE Cat.

5/5

De DT-830B Multimeter is een revolutionaire digitale meter die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Deze meter heeft een breed scala aan functies, waaronder spanningsmeting, stroommeting, diodetest, weerstandsmeting en transistormeting hFE. De meter is zeer eenvoudig te bedienen met een knop om de functie te selecteren en een draaiknop om de meetwaarden te veranderen. Het heeft ook een helder LCD-scherm waarmee u de meetwaarden gemakkelijk kunt lezen. Bovendien beschermt de meter tegen overbelasting en heeft het een diode- en allergietestfunctie voor het detecteren van kortsluiting of overbelasting. De DT-830B Multimeter is een professionele tool die ideaal is voor elke elektronicahobbyist of professional. Het is ontworpen met een robuuste behuizing waardoor het bestand is tegen schokken en schokken en een uitstekende prestatie over lange tijd biedt. De meter is ook voorzien van een ingebouwde batterij die gemakkelijk op te laden is met een micro-USB-kabel. U kunt zelfs een batterij-indicatie krijgen, zodat u kunt zien hoeveel stroom de batterij heeft. Met de DT-830B Multimeter kun je met vertrouwen aan je project werken en zorgen dat alles perfect werkt.

Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij CAT 1 | Elektra Meetapparatuur | Spanningsmeter |.

5/5

Deze Professionele Digitale Multimeter van Elektra Meetapparatuur is een uitgebreid en hoogwaardig multifunctioneel meetapparaat. Deze multimeter is geschikt voor verschillende soorten metingen in de elektronica en komt met stroomkabels en een batterij CAT 1 inclusief. Het apparaat heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting en een duidelijke digitale display die makkelijk leesbaar is, zelfs in donkere omstandigheden. Ook heeft het een handige LED-verlichting die de meting vergemakkelijkt. Het meetapparaat heeft een automatische uitschakelfunctie na 15 minuten. Hierdoor is de batterij die meegeleverd wordt, langer mee te gebruiken. Daarnaast heeft de multimeter een bescherming tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit. De Professionele Digitale Multimeter van Elektra Meetapparatuur is een uitgebreid en hoogwaardig multifunctioneel meetapparaat. Dit apparaat is geschikt voor verschillende soorten metingen in de elektronica en komt met stroomkabels en een batterij CAT 1 inclusief. Het heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting en een duidelijke digitale display die makkelijk leesbaar is, zelfs in donkere omstandigheden. Ook is er een LED-verlichting die de meting vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de multimeter een automatische uitschakelfunctie na 15 minuten en een bescherming tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit. Deze Professionele Digitale Multimeter is een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke meetinstrument voor uw elektronische projecten.

MAKA Digitale Multimeter Groot display 6000counts True RMS.

5/5

De MAKA digitale multimeter (MKEL60) is een echte allemansvriend. Het grootste voordeel is dat je het kan gebruiken voor veel verschillende dingen. Door de grote LCD-display met 6.000 counts heb je een scherpe en kristalheldere weergave van de resultaten. Ook is de True RMS-functie handig voor het meten van complexe golven. Daarnaast is de multimeter contactloos, waardoor je veilig metingen kunt uitvoeren zonder dat je in aanraking komt met stroomgeleidende materialen. Bovendien is het apparaat licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen. Met de MAKA digitale multimeter (MKEL60) heb je allemaal de tools in handen die je nodig hebt voor een succesvol project!

YUWO® Multimeter Digitaal Universeel Spanningsmeter + meetsnoeren + batterij.

5/5

Deze universele spanningsmeter van Yuwo® is een uiterst nauwkeurig gereedschap dat je kunt gebruiken voor het meten van spanning, stroom en weerstand. De multimeter is voorzien van een LCD-display met blauwe verlichting, zodat de meetwaarden goed zichtbaar zijn. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de spanning, stroom of weerstand meten. Bovendien is de meter voorzien van een Data Hold functie, waarmee je de meetwaarden kunt opslaan en vervolgens later terug kunt halen. Als extraatje vind je bij deze multimeter ook een handige set meetsnoeren en een vervangbare 9V batterij. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de spanning, stroom of weerstand te meten. De meter is dus ideaal voor professionals, maar ook voor doe-het-zelvers en hobbyisten. Met deze krachtige universele spanningsmeter van Yuwo® ben je altijd verzekerd van accurate metingen!

VØLT Digitale Multimeter AC DC Incl. Batterij Klemtangen Multi Meter Slimme Spanningsmeter met Leidingzoeker.

5/5

De VØLT Digitale Multimeter AC DC is ideaal voor gebruik bij reparaties of om je elektrische installatie te testen. Dankzij het backlit LCD-scherm is het gemakkelijk te gebruiken in slecht verlichte ruimtes. Bovendien heeft het een auto-off functie die de batterijen beschermt, zodat je de multimeter langer kunt gebruiken. De klemtangen zijn gemaakt van hoogwaardig koper met een vergulde binnenkant, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en lange levensduur hebben. De geïntegreerde LED-verlichting in het handvat maakt het gemakkelijk om te werken in donkere ruimtes. Daarnaast is de multimeter voorzien van een instelbare alarmfunctie waarmee je waarden kunt instellen en een alarm krijgt wanneer de waarde overschreden wordt.

Veel gestelde vragen

Een multimeter kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Je kiest er natuurlijk voor om hier altijd eerst wat informatie over te verzamelen. Wat is de beste multimeter kun je namelijk wel opzoeken, maar dan krijg je nog steeds een hele hoop verschillende multimeters ervoor.

Je kunt de multimeters het beste vergelijken aan de hand van onze top 10 multimeters. Zo kun je eenvoudig uit de top 10 de ideale multimeters kiezen, zonder dat je hier een hele lange tijd naar hoeft te zoeken. Dit scheelt voor een hele hoop mensen heel wat zoekwerk.

De multimeter ervaringen kun je altijd eenvoudig terugvinden op onze website. Deze ervaringen zijn van mensen die al eens eerder een multimeter hebben gekocht. Zij delen hun mening hierover, zodat het voor ons makkelijker is om te bepalen wat een goede multimeters is en wat niet. 

Het is belangrijk om te weten dat de ervaringen altijd door een onafhankelijke partij worden geschreven en dat wij hier verder geen invloed op hebben. Hier hebben wij bewust voor gekozen, omdat het wel een eerlijke ervaring moet blijven.

Het is wel handig om te weten waar je de beste multimeter kunt vinden. Nu is het wel goed om er rekening mee te houden dat een multimeter voor iedere persoon kan verschillen. De ene multimeter kan ideaal zijn voor jou, terwijl dit voor iemand anders niet zo is. 

De beste multimeter kun je bij de nummer 1, 2 en 3 vinden. Deze multimeters zijn ideaal in hun gebruik en zijn van erg goede kwaliteit. Het is wel goed om nog verder in de top 10 multimeters rond te kijken, zodat je zeker weet dat dit de ideale multimeter voor jou is.

We hebben nog wel wat tips om de ideale multimeter te vinden. Het is altijd goed om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn. Zo weet je zeker dat je alleen de beste multimeter weet te kopen. Je kunt onze top 10 multimeters ideaal gebruiken als reverentie punt.

Het is wel goed om te kijken wat je eigen wensen zijn en deze op een lijstje te zetten. Aan de hand van dit lijstje kun je gaan bepalen wat een goede multimeter voor jou is en wat niet. Zo kun je voorkomen dat je iets gaat kopen waar je achteraf niet blij mee gaat zijn.

Auteur

Jacob Jones

Hallo, mijn naam is Jacob Jones. Ik ben de acteur van deze pagina. Ik heb hard mijn best gedaan om alle informatie en opties zo goed mogelijk op een rijtje te zetten. Het is namelijk belangrijk dat je de ideale multimeter weet te vinden, zonder hier lang naar te hoeven zoeken. 

Gepubliceerd op: 28 feb. 2023